Close
Skip to content

Praktische Informatie

Deelname:

Het maximaal aantal deelnemers is 40 personen, om zodoende een goede en kwalitatieve interactie te stimuleren.

Tijdstip

De masterclasses starten om 16u en eindigen om 20u (waarna gelegenheid tot netwerken met een drankje).

Kosten

Deelname aan een masterclass kost EUR 595,-

Bij deelname van meerdere personen vanuit uw organisatie aan een of meerdere masterclasses kunt u contact opnemen met Chantal Stevels, programma coordinator, via c.v.stevels@jads.nl  

Jouw profiel

De masterclass serie is ontwikkeld voor ondernemers, bestuurders, directie en hoger management.

Taal

Indien de deelnemers (en sprekers) uitsluitend Nederlandstalig zijn zal Nederlands de voertaal zijn. In elk ander geval zal de voertaal engels zijn.

Programma Management

Emile Aarts Academic Director
Emile Aarts
Academic Director

Emile Aarts voltooide zijn studie natuurkunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen waarna hij in 1983 promoveerde in wis- en natuurkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. In datzelfde jaar kreeg hij een positie bij Philips Research waar hij gedurende zijn carrière verschillende posities bekleedde totdat hij in 2009 benoemd werd tot Chief Scientific Officer. In 1991 werd hij naast zijn positie bij Phillips Research aangesteld als deeltijdhoogleraar aan de Technische Universiteit Eindhoven. Eerst als hoogleraar informatica aan de faculteit Wiskunde en Informatica en van 2007 tot en met 2012 als hoogleraar industrieel ontwerpen aan de faculteit Industrial Design. In 2012 stopte hij bij Phillips Research voor een functie als decaan Wiskunde & Informatica aan de Technische Universiteit Eindhoven.

In 2014 werd Aarts lid van de Koninklijke Hollandsche Maatschappij der Wetenschappen. Uiteindelijk maakte hij in 2015 de overstap naar Tilburg University waar hij per 1 juni 2015 benoemd is tot rector magnificus. Hij volgde Philip Eijlander op.

Patrick Mans heeft een achtergrond in wiskunde, volgde de MBA focus in Management Information Systems en het leadership program van Harvard Business School.

Patrick Mans is Chief Intelligence Officer van Commaxx International N.V., waar hij verantwoordelijk is voor de strategische route en operationalisering van de E-Commerce, Data en BI van de Commaxx goep. Sinds haar oprichting in 1994 is Commaxx vandaag een wereldwijd leider op gebied van smart choice consumer electronics met een portfolio aan merken waaronder Alecto en Lenco. 

Hiervoor was Patrick CEO van TopVintage, internationaal het grootste retro fashion bedrijf met sales in meer dan 100 landen. Patrick was tevens Adjunct Directeur onderzoek van de Maastricht School of Management, dat werd opgericht in 1952 door de Technische Universiteit Delft en wereldwijd geaccrediteerde programma’s aanbiedt voor senior management. MSM behoort tot de top 2% geaccrediteerde Business Schools wereldwijd, en staat in de top 10 lijst van Business Schools in Europa (Eduniversal).

Patrick Mans Program Director
Patrick Mans
Program Director